Heinäsirkkakuningtar

Tämän reissun jälkeen mä olen taatusti siedättynyt kaikille mahdollisille ötököille. Ei enää Suomen öttimöntiäiset hätkähdytä. Mä olen joutunut kasvokkain niin monen erikoisen ötökän kanssa, että parhaimmustoa on jaettava teidän kanssa.   

Mä en tiedä mikä toi ylempi otus on, mutta suloisuuden puolesta melkonen luomakunnan hykiö.Virallisesti mut on ristitty heinäsirkkakunigattareksi, koska juuri ne tuntuu hakeutuvan massoittain mun lähelle! Mä en tästä kunniasta niin piittaisi, mutta minkä sitä luonnolle voi. Tästä on myös laadukasta leffaa tulossa, just wait for it.   

 Ne sirkat liikkuu öisin.Rapu. Keskellä. Katsetta tattee ehkä vähän tarkentaa.

    
Kilpparin jälkiä. Normaali aamu. Täällä saarella. Tää yksilö oli tehnyt pitkän roadtripin biitsillä kun ei meinannut kunnon pesimispaikkaa löytyä. Lopulta tää raasu oli muninut keskelle posedoniaa. Hänellä oli siis pakottava tarve tehdä munansa johonkin. Me sitten sijoitetaanne munat uudestaan, jotta ne selviäisi. 

Pesä on siis tuossa taammaisessa mylläyskohdassa. Mä olin tänään biitsillä 7-11 ja voin kertoa, että oli kuuma! Tänään on ollut taatusti kuumin päivä koko kesänä. Biitsi on onneksi sen verta rauhallinen tuohon aikaan, että virkistävä välimeren uinti aatamin asussa ei oo paha lainkaan. 😀

     

Laventelia. 
  Aasi. Rentoja otuksia! 😀   Hedelmävarkaissa. Eiku. Tänään Kostas (hotskun isäntä) tarjosi päärynöitä ja persikkaa omasta puusta. Mä jaksan iloita noista oman puutarhan tuotteista.
 Kanootilla töistä kotiin kilpparityöpäivän jälkeen. Normi. Oli melkosta aallokkoa. Tokakertalaista vähän jännitti. Oikeastaan jopas sillä lailla ettei ihan kauheasti kerennyt maisemia katsoa. Turistit oli kuulemma jännityksellä katsonut mun lähtöä rannalta aaltojen tyrskeeseen. Mä näytin niille mistä kilpparimuija on tehty ;D

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s